no image


CURS 17-18 VAGA

Publicat el dilluns, 2 octubre, 2017

VAGA DIMARTS 3 D’OCTUBRE

Demà, dimarts 3 d’octubre, VAGA

Benvolgudes famílies, 

La repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a treballadors i treballadores amb un dels instruments més preuats que tenim: la VAGA. 

Les imatges d’ahir són més greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau.

Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi tancant l’escola. L’alumnat, la societat, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i acceptarem com guanya la força davant la raó. Així doncs, demà 3 d’octubre,  com ha decidit la majoria del Claustre, l’Escola Sant Cristòfor s’adhereix a la vaga per tal d’ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és només un dret sinó un deure. 

L’Escola oferirà els servis mínims establerts pel Departament de Treball, d’Afers Socials i Famílies.

Cordialment,

El Claustre de l’Escola Sant Cristòfor de BeguesEls comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • Idioma