no image


CURS 17-18 FOTO TUTORS

Publicat el divendres, 24 novembre, 2017

SOM ESCOLA TEI: TUTORIA ENTRE IGUALS

SOM ESCOLA TEI

FOTO TUTORS

En el  caràcter propi de la nostra escola ja es recull com a prioritat   fomentar el valor de la CONVIVÈNCIA.  “Manteniment  d’un  marc  de  convivència  basat  en  el respecte als drets de tothom i on cadascú assumeix els seus deures” i el valor de la COHESIÓ SOCIAL. “L’Escola assumeix la diversitat per desenvolupar en tot l’alumnat les seves capacitats i habilitats, partint de les situacions personals i referències socioculturals concretes, així com de la  varietat de processos i ritmes d’aprenentatge”.

Així amb la pretensió de la  millora de les relacions entre els  nostres alumnes per tal d’augmentar el benestar i la  bona convivència al nostre centre escolar,  el curs passat vàrem  decidir implantar, gràcies al suport de l’Ajuntament de Begues,  el Programa TEITutoria entre iguals”

El TEI és un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar, és institucional i implica a tota la comunitat educativa. Té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

Considera la participació activa dels iguals com a elements bàsics del procés de prevenció i intervenció en situacions de violència a assetjament escolar.

Els  alumnes de 5è i  3r , cursos on es realitza el TEI, han rebut la primera sessió informativa i engeguem aquest curs el  projecte amb molta il·lusió,  amb el convenciment que serà molt profitós per tota l’escola.

Cordialment,

l’ Equip Directiu  Escola Sant Cristòfor.Els comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • Idioma