no image


CURS 19-20 FOTO TUTORS

Publicat el dimecres, 30 octubre, 2019

SOM ESCOLA TEI: TUTORIA ENTRE IGUALS

En el  caràcter propi de la nostra escola ja es recull com a prioritat   fomentar el valor de la CONVIVÈNCIA.  “Manteniment  d’un  marc  de  convivència  basat  en  el respecte als drets de tothom i on cadascú assumeix els seus deures” i el valor de la COHESIÓ SOCIAL. “L’Escola assumeix la diversitat per desenvolupar en tot l’alumnat les seves capacitats i habilitats, partint de les situacions personals i referències socioculturals concretes, així com de la  varietat de processos i ritmes d’aprenentatge”.

Així amb la pretensió de la  millora de les relacions entre els  nostres alumnes per tal d’augmentar el benestar i la  bona convivència al nostre centre escolar,  continuem duent a terme, gràcies al suport de l’Ajuntament de Begues,  el Programa TEI “Tutoria entre iguals”

El TEI és un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar, és institucional i implica a tota la comunitat educativa. Té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

Considera la participació activa dels iguals com a elements bàsics del procés de prevenció i intervenció en situacions de violència a assetjament escolar.

Els  alumnes de 5è i  3r , cursos on es realitza el TEI, han realitzat  les primeres activitats,  engegant de nou el  projecte amb molta il·lusió,  amb el convenciment que serà molt profitós per  a tota l’escola.

Aquí teniu els tutors i tutores de 5è!

FOTO TUTORS

Salutacions

Equip Directiu Escola Sant CristòforEls comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • IdiomaHit Counter provided by orange county divorce attorney