no image


CURS 17-18 Clipboard01

Publicat el dimecres, 9 maig, 2018

IX FIRA DE MATEMÀTIQUES I CIÈNCIES DE BEGUES

Clipboard01

Benvolgudes famílies,

Durant el present curs 2017-18 els centres públics de Primària i Secundària de Begues hem realitzat una sèrie de trobades encaminades a coordinar el pas de l’alumnat de 6è de Primària a 1r d’ ESO. En aquest context hem organitzat la IX Fira de Matemàtiques i Ciències de Begues en la que participarà l’alumnat de 6è de Primària i 1r d’ESO. Comptem amb la col·laboració de la Gent Gran de Begues i els alumnes de 3r d’ESO per a ser els encarregats de les diferents proves.

El nostre objectiu és donar a conèixer a l’opinió pública la coordinació Primària/Secundària, potenciar la relació entre persones de diferents edats i a la vegada familiaritzar els i les alumnes de 6è de Primària amb alumnes que possiblement es trobaran quan vagin a l’Institut. També volem que gaudeixin de l’activitat ja que es planteja com a jocs matemàtics i científics amb diferents dificultats.

Per a l’organització comptem amb el suport de l’Ajuntament de Begues, les AMPAS, el PEB (Projecte Educatiu de Begues), el Centre de Recursos Pedagògics, l’Espai de la Gent Gran i l’Inspectora de la zona.

Els alumnes de 6è participaran a la IX Fira de Matemàtiques i Ciències de Begues que es farà al Passeig de l’Església de Begues el proper divendres dia 11 de maig de 2018 , de les 11:30h a les 13h aproximadament.

Cordialment,

L’Equip Directiu Escola Sant Cristòfor.Els comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • IdiomaHit Counter provided by orange county divorce attorney