no image


CURS 19-20 CORONAVIRUS

Publicat el divendres, 6 mar, 2020

INFORMACIÓ CORONAVIRUS

Benvolgudes famílies,

Us trametem la informació següent:

1. El Departament d’Educació està en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

2. Amb caràcter general, i d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Departament d’Educació recorda que els centres educatius han de contactar amb el 061, Salut Respon, davant de qualsevol dubte relacionat amb aquesta qüestió. En cas que tingueu inquietud en relació amb possibles casos, cal posar-se en contacte també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d’Educació de Barcelona. Des d’aquests òrgans territorials, de la mà del Departament de Salut, es farà seguiment dels casos o de les consultes.

3. L’Escola ha penjat al tauler d’anuncis de l’entrada els materials que ha produït el Departament de Salut en relació amb el coronavirus per tal de donar, de forma molt didàctica, informació sobre aquest virus i consells sobre com evitar-ne el contagi.                                                                                                                                                            Recordeu que els trobareu a l’enllaç següent: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/materialdivulgatiu/

4. Es manté, com a principi general, la recomanació de no viatjar als països i a les regions afectades, mentre les autoritats sanitàries d’aquests països no aixequin les mesures de control que actualment estan duent a terme. Per a més informació sobre el coronavirus, consulteu aquest enllaç del Canal Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/index.html.

Salutacions,

L’Equip directiu

 CORONAVIRUSEls comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • IdiomaHit Counter provided by orange county divorce attorney