no image


CURS 19-20 festival portada

Publicat el dilluns, 30 desembre, 2019

FOTOGRAFIES I ENREGISTRAMENTS DEL FESTIVAL 2019: ELS JOCS OLÍMPICS

Benvolgudes famílies,

Volem agrair la col.laboració  de totes les persones que ens han ajudat a crear l’ambient nadalenc a l’Escola. La Comissió de Festes de l’AMPA ens ha tornat a enlluernar amb la decoració del Festival.

Els alumnes, els mestres i les famílies hem gaudit d’aquest fantàstic espectacle amb els nens i les nenes de l’escola: mestres, monitores de menjador, pares i mares, tècnics de llum i so, personal del centre cívic… També cal agrair la cessió de l’espai al nostre Ajuntament. Enguany hem comptat amb el campió olímic de tir amb arc a Barcelona 92, Antonio Vázquez, pare d’un alumne de P5, per recrear l’encesa del peveter a les tres sessions del Festival. Les actuacions han estat una mostra impressionant de la il.lusió amb que les han preparat els nostres petits artistes.

Si entreu a la nostra plataforma ja podreu accedir al recull de fotos realitzades pel pare d’uns alumnes de l’escola, el fotògraf  Juanjo Vega i  als enregistraments del Festival  “ELS JOCS OLÍMPICS” gràcies de nou a na Sonia Burgos, mare d’una alumna de 4t.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!!!

 

Bon Any 2020!

 

L’Equip directiuEls comentaris estan tancats.

Tornar a l'inici ↑
 • Revista Escolar

  Revista escolar

 • Blocs Destacats


  Logo Biblioteca
  Logo Escola Verda

  http://www.escolasantcristofor.org/wp-content/uploads/2017/11/470_height__noticies_cueme_programa.jpg

 • Espai de Debat Educatiu de Begues

  Espai de Debat Educatiu de Begues

 • Enllaços d’interès

 • IdiomaHit Counter provided by orange county divorce attorney